Μέση Εκπαίδευση

Ψάχνετε για μια θρεπτική και νόστιμη επιλογή γεύματος για το παιδί σας; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το σχολικό κυλικείο!

Το κυλικείο μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και νόστιμα γεύματα και σνακ που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Το μενού μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές ένα ισορροπημένο και θρεπτικό γεύμα που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επιλογές που είναι τόσο νόστιμες όσο και υγιεινές. Το μενού μας περιλαμβάνει επιλογές για χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη, καθώς και επιλογές με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά.

Εκτός από το νόστιμο φαγητό μας, το κυλικείο μας προσφέρει επίσης ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για να απολαμβάνουν οι μαθητές το μεσημεριανό τους διάλειμμα.

Το προσωπικό μας είναι φιλικό και εξυπηρετικό και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι όλα τα τρόφιμα παρασκευάζονται και σερβίρονται με καθαρό και υγιεινό τρόπο.

Έτσι, είτε το παιδί σας αναζητά ένα ζεστό γεύμα είτε ένα υγιεινό σνακ, το κυλικείο μας σας καλύπτει. Περάστε από εδώ σήμερα και δείτε γιατί είμαστε η κορυφαία επιλογή.