Διεύθυνση: Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Τηλέφωνο: 694 414 9594
bg_image
Κυλικεία / Συνεργασίες

Όπου το φρέσκο, νόστιμο φαγητό συναντά την ευκολία και την ποικιλία!

Τα κυλικεία μας στελεχώνονται από έμπειρους και φιλικούς επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν μια φιλόξενη και ευχάριστη εμπειρία φαγητού.

Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τα μενού μας προσφέρουν κάτι για όλους, είτε έχετε διάθεση για ένα ζεστό γεύμα, μια υγιεινή σαλάτα ή μια γλυκιά λιχουδιά.

Πιστεύουμε ότι τα φρέσκα, υψηλής ποιότητας συστατικά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία εξαιρετικού φαγητού, γι' αυτό και προμηθεύουμε τα συστατικά μας από αξιόπιστους προμηθευτές που μοιράζονται τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Από τις επιλογές πρωινού μέχρι τις σπεσιαλιτέ μεσημεριανού γεύματος και τα απογευματινά σνακ, προσπαθούμε να παρέχουμε μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή φαγητού που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Έτσι, είτε είστε φοιτητής, μέλος του διδακτικού προσωπικού ή επισκέπτης στην πανεπιστημιούπολη, μπορείτε να βασιστείτε στα κυλικεία μας για να σας παρέχουν το φρέσκο, νόστιμο φαγητό και την άνεση που χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε την ημέρα σας.

Ελάτε να μας δείτε και να ανακαλύψετε γιατί τα κυλικεία μας είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας σε φαγητό!

ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου Ηρώων
Πολυτεχνείου 9 15772 Ζωγράφου

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου Ηρώων
Πολυτεχνείου 9 15772 Ζωγράφου
- Τμήμα Χημικών Μηχανικών

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σκοπευτηρίου 17, Κρωπία 194 00
- Γυμνάσιο / Λύκειο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

Λαμπτρών, Κρωπία 194 00
- Δημοτικό & Νηπιαγωγείο